default logo

Uitreiking sponsorgeld Kenia

uitreiking-sponsorgeldOp 16 februari jl hebben de leerlingen van de schakel en eerste klassen geschaatst bij de Meent in Alkmaar voor een goed doel. Hun sponsors waren natuurlijk de ouders, opa’s en oma’s, buren, de mentor enz. Het goede doel was dit jaar een project in Kenia dat georganiseerd wordt door de ouders van Tije in klas 1B. Zij werken in Kenia in een gebied waar geen goede watervoorziening bestaat en er dus grote risico’s zijn voor de volksgezondheid. Er worden waterputten geslagen en andere voorzieningen getroffen waardoor het hele gebied een enorme verbetering ondergaat. Honderd leerlingen hebben 2131 euro bij elkaar geschaatst. Dit bedrag is op maandag 18 april jl in de hal feestelijk overhandigd in de vorm van een mooie cheque. Het bedrag is inmiddels via de bank overgemaakt.

S. van Briemen