default logo

LOB les “Meat Your Future”

Woensdag 13 september – LOB les Meat Your Future
Bij de meeste mensen staat regelmatig vlees op het menu. Mensen eten vlees omdat hierin belangrijke voedingstoffen zitten. Maar ook omdat ze vlees gewoon lekker vinden. Dit geldt ongetwijfeld ook voor de meeste leerlingen. Het onderwerp ‘vlees(verwerking)/slagerij’ kan daarom rekenen op hun belangstelling.

Tijdens de loopbaan begeleiding lessen (LOB) krijgen alle leerlingen uit het 2e leerjaar informatie over beroepen in het algemeen.
Op woensdag 13 september kunnen de leerlingen kennismaken met het slagersvak en de beroepen die binnen de slagersbranche worden uitgeoefend. Het lesmateriaal ‘Meat Your Future’ geeft leerlingen een uitgebreid beeld over vlees en de vleesverwerkende industrie.

Rooster:

2a en 2B van 8.45 uur tot 9.45 uur

2E en 2F van 9.55 tot 10.55 uur

2C en 2D van 11.00 tot 12.00 uur

 

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de website:

http://myf.zornweb.nl/