default logo

Olympic Moves zaalvoetbal

Afgelopen vrijdag hebben zeven leerlingen van onze school gestreden in de regiofinales van Olympic Moves om een finaleplaats voor de landelijke finale. De volgende leerlingen zijn meegegaan: Gio (1B), Sem en Sil (2F), Franco (2E), Nassim, Angelo en Duncan (OSA).

De eerste wedstrijd hebben we tegen de uiteindelijke winnaar, het Don Bosco College, met 5-0 verloren. Een erg knappe prestatie vooral omdat de overige teams er tegen de Volendammers met 10-0 of 7-0 afgingen.

De tweede wedstrijd net aan verloren van het Pascal College met 2-1 waarbij we de wedstrijd eigenlijk hadden moeten winnen. De derde wedstrijd hebben we erg goed gespeeld als team en daardoor een overwinning uit het vuur gesleept door met 1-2 te winnen van het Hubertus Berkhoff.

Na de prima overwinning zaten we in een flow en speelden we gelijk tegen het Michael College 2-2. Als laatste wedstrijd speelden we tegen SC Nelson Mandela, de verliezend finalist, waarbij we erg goed weerstand boden waarbij het resulteerde in een 1-3 verlies door een discutabele beslissing van de voor de rest prima fluitende KNVB scheidsrechter.

Al met al een groot compliment naar onze leerlingen toe, ze speelden erg sportief en waren allen positief naar elkaar, de tegenstanders en de scheidsrechters. Jammer dat we niet meer punten hebben gehaald maar ik ben super trots op deze leerlingen! Ze hebben als een goed team gespeeld en onze school prima vertegenwoordigd!

Met vriendelijke groet,

Michael Hooijschuur
Docent Lichamelijke Opvoeding
Saenstroom opdc