default logo

De informatieavond voor ouders van groep 8-leerlingen kon wegens Corona helaas niet doorgaan. Daarom hebben wij filmpjes laten maken. Informatie die andere jaren op deze avond verteld en uitgelegd werd kunt u nu online bekijken.

Om de filmpjes te kunnen bekijken kunt u hier het wachtwoord opvragen.

In deze brief informeren wij u over de sportdag.

In deze brief informeren wij u over het vervolg van de lessen.

In deze brief leest u de informatie met betrekking tot het rooster dat geldt vanaf 2 maart.

Met ingang van 2 maart geldt een aangepast rooster. Dit rooster kunt u hier vinden.

Helaas kunnen de rondleiding door de school en de open lesmiddag niet doorgaan.

Wij vinden het  onverantwoord om leerlingen van groep 7/8, die vanaf maandag les krijgen in een bubbel van twee leerlingen, nu samen te voegen met andere leerlingen van verschillende scholen. Dit vooral ook omdat nu de Britse variant opspeelt en vooral kinderen besmettelijker blijken te zijn.

Op de website kunt u informatiefilmpjes over onze school vinden. Kunt u deze niet vinden? Vul in de zoekfunctie in de menubalk “informatiefilmpje” in, dan wordt u direct doorgelinkt naar de informatiefilmpjes.

Nadat we onze open lesmiddag van 13 januari al hadden moeten verplaatsen naar 27 januari a.s. in verband met de sluiting van de scholen, moeten we deze nu ook weer gaan verplaatsen omdat de scholen langer dicht blijven. Wij hebben als nieuwe datum woensdag 17 februari a.s. mits de scholen dan weer open zijn. 

Uiteraard hopen wij dat we uw zoon/dochter die dag wel mogen ontvangen, wij houden u hiervan op de hoogte. Inschrijven voor de open lesmiddag kan via deze link.

Helaas zijn er probleem met Magister. Klik hier voor het rooster of kijk hieronder.

Voorbeeld van afbeelding

Vanuit Saenstroom opdc kun je doorstromen naar 5 vmbo’s in de regio. Bekijk hier de introductie van de 5 scholen.

Wegens de corona maatregelen zal er dit jaar geen open avond worden gehouden. Toch willen wij ervoor zorgen dat u en uw zoon of dochter kan kennismaken met Saenstroom opdc en dat wij kunnen laten zien wat wij te bieden hebben.

Om u en uw zoon of dochter kennis te laten maken met de school starten we in februari op woensdagmiddagen met rondleidingen door de school. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@saenstroom.nl of te bellen (075 6213725). Wij vragen u dan de namen door te geven van degene die een rondleiding willen. U krijgt daarna zo spoedig mogelijk een bevestiging met een dag en tijdstip waarop de rondleiding wordt gegeven. Om iedereen een kans te geven langs te kunnen komen vragen wij maximaal 1 ouder/begeleider per kind. 

Op de website kunt u ter voorbereiding informatiefilmpjes over onze school vinden. Kunt u deze niet vinden? Vul in de zoekfunctie in het menu “informatiefilmpje” in, dan wordt u direct doorgelinkt naar de informatiefilmpjes.

Nieuwsbrief Fris op school voor ouders. De nieuwsbrief gaat over het puberbrein en alcohol.